Πόσο Εύκολη Είναι Η Απώλεια Βάρους; 2 Συμβουλές

Πόσο Εύκολη Είναι Η Απώλεια Βάρους; 2 Συμβουλές
Η απώλεια βάρους δεν είναι ούτε εύκολη ούτε δύσκολη. Αλλά ναι, είναι πολύ απλή. Δεν χρειάζεστε βοήθεια από δίαιτες μόδας ή χάπια για να χάσετε βάρος. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα παραπανίσια κιλά ακολουθώντας αυτά τα δύο βήματα που αναφέρω στο άρθρο:

1. Μείνετε μακριά από την φρουκτόζη. 


Η φρουκτόζη αυτή πρέπει να αποφεύγεται για δύο λόγους:

α. Αυξάνει το βάρος. Η φρουκτόζη από σιρόπι καλαμποκιού μπλοκάρει τους υποδοχείς στο μυαλό που ελέγχουν την αίσθηση κορεσμού. Όταν καταναλώνετε τρόφιμα τα οποία είναι πλούσια σε φρουκτόζη του είδους, αυξάνετε τις πιθανότητες υπερφαγίας και την αύξηση βάρους κατά μερικά κιλά!


β. Αυξάνει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα! Ακόμη και αν δεν υποφέρετε από διαβήτη, σύντομα θα αποκτήσετε εάν συνεχίσετε την κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φρουκτόζη από σιρόπι καλαμποκιού.

Τρόφιμα όπως πατατάκια, ζαχαρωτά, σόδα κλπ. περιέχουν φρουκτόζη. Γι'αυτόν τον λόγο αυτά τα τρόφιμα πρέπει να αποφεύγονται πάση θυσία!

2. Τα μικρά γεύματα βοηθόυν στην απώλεια βάρους


Οι άνθρωποι σήμερα αφιερώνουν όλο και λιγότερο χρόνο στο γεύμα. Οι περισσότεροι τρώνε μόνο τρία γεύματα την ημέρα, ενώ μερικοί τελειώνουν την ημέρα τους ακόμη και με δύο! Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε κιλά.

Προκειμένου να κάψετε λίπος, πρέπει να τρώτε έξι γεύματα ανά μέρα αντί τρία μεγάλα. Μπορείτε απλά να μοιράσετε το κάθε γεύμα στα δύο και να τρώτε κάθε μικρότερο γεύμα σε τακτά χρονικά διαστήματα των 3-4 ωρών.

Τρώγοντας μικρότερα γεύματα έχετε 3 σημαντικά πλεονεκτήματα:

  1. Εφόσον τρώτε ποιο συχνά δεν θα νιώθετε την αίσθηση πείνας σε περίεργες ώρες. Όταν πεινάτε δεν υπάρχει κανένας λόγος που να δικαιολογεί την κατανάλωση ανθυγιεινών πρόχειρων φαγητών!
  2. Τρώγοντας πιο συχνά, το σώμα σας θα διατηρεί τον μεταβολισμό σας συνεχώς σε ένα υψηλό επίπεδο!
  3. Αν τρώτε μικρά γεύματα το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας δεν θα ανεβαίνει σε αφύσικα επίπεδα. Άρα τα μικρά γεύματα κάνουν καλό και στους διαβητικούς!

Όπως βλέπετε το να τρώτε μικρά και συχνά γεύματα έχει τα πλεονεκτήματα του! Εάν ακολουθήσετε τις δύο ποιο πάνω οδηγίες, θα οδεύετε σύντομα προς μια μόνιμη απώλεια βάρους! Κρύβονται περισσότερα πίσω από την απώλεια βάρους από το να τρώμε μόνο σωστές τροφές όπως π.χ. η ενσωμάτωση κάποιων σωματικών δραστηριοτήτων.

Οι πιο πάνω συμβουλές για απώλεια βάρους είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν σε κάποια ιστοσελίδα στο ίντερνετ! Αν σας άρεσε το άρθρο μου, κάντε κλικ στο "g+1". Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...