Κάψιμο Λίπους - Συμπληρώματα - Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Επιλέξετε

Προσέξτε πριν αγοράσετε λιποδιαλύτες.

Τι είναι ένα χάπι αδυνατίσματος και τι υποτίθεται ότι πρέπει να προκαλέσει στο σώμα σας;

Αυτή είναι μια ερώτηση την οποία, όποιος θέλει να χάσει βάρος, πρέπει να κάνει πριν αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν ισχυρίζεται ότι είναι λιποδιαλυτικό.

Σε γενικές γραμμές, ένα χάπι αδυνατίσματος σαν το Phen375 είναι κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να απαλλαγείτε από το λίπος του σώματός σας.

Στην πραγματικότητα, ένα καλό λιποδιαλυτικό σκεύασμα είναι αυτό που σας βοηθάει να χάσετε λίπος μόνιμα. Όταν λέω μόνιμα, εννοώ μόνιμα.


Στην αγορά σήμερα κυκλοφορούν πολλά λιποδιαλυτικά χάπια που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στο  κάψιμο του λίπους. Υπάρχουν ακόμη χιλιάδες διαιτητικά ή λιποδιαλυτικά προγράμματα και πάρα πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι ειδικοί.

 Άρα ποιος τρόπος λιποδιάλυσης λειτουργεί πραγματικά; Ποιά λιποδιαλυτικά χαπάκια ή συμπληρώματα διατροφής μπορεί να εμπιστευτείτε για το λιώσιμο του λίπους χωρίς παρενέργειες;

Δυστυχώς, κυκλοφορούν πολλά τέτοια σκευάσματα και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι απελπισμένοι που εξαπατώνται εύκολα.


Οι τρεις επιλογές που έχω κάνει μέχρι τώρα και έχω παρουσιάσει στο ιστολόγιο μου είναι:
  1. Phen375
  2. Green Coffee
  3. Raspberry Ketones
Αν κάνετε το ίδιο σημαντικό λάθος, όπως και οι περισσότεροι χρήστες, μπορεί προσωρινά να χάσετε κάποια κιλά, αλλά στην πραγματικότητα θα πάρετε περισσότερα κιλά σε βάθος χρόνου. Πρέπει να δουλέψετε με τον μεταβολισμό σας, όχι εναντίον του, αν δεν θέλετε να βλάψετε την λειτουργία του. Οι δίαιτες και οι λιποδιαλυτικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι δεν λειτουργούν, 95% των ανθρώπων που χάνουν βάρος, το παίρνουν πάλι. 

Το αδυνάτισμα δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να κάνει μέσα σε μία νύχτα.

Ένα προσεχτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος απαιτεί κοινή λογική και συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές. Οι ειδικοί τώρα συνιστούν σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος, την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας. Το να είστε γενικά πιο δραστήριοι (όπως να ανεβαίνετε με τις σκάλες αντί να παίρνετε το ασανσέρ, να κινείστε αντί να είστε ακίνητοι, να είστε καθιστοί αντί να ξαπλώνετε όπως επίσης να δείχνετε περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό αντί βαρεμάρας), είναι μέρος των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε για να κάψετε αποτελεσματικά θερμίδες και να μειώσετε το βάρος σας.

Άρα πώς θα ξεχωρίσετε ένα καλό λιποδιαλυτικό προϊόν;

Ενα χάπι (προτείνω Phen375) αδυνατίσματος:
  • Θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά μόνιμα: 95% των ανθρώπων που ακολουθούν συμβατικές δίαιτες παίρνουν πάλι όλο το βάρος πίσω και μερικές φορές καταλήγουν να είναι παχύτεροι απ’ ότι όταν ξεκίνησαν.
  • Θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά χωρίς να καταστρέψετε τον μεταβολισμό σας: Μερικοί άνθρωποι ξεκινούν μία δίαιτα που καταλήγει στην επιβράδυνση του μεταβολισμού.
  • Θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά χωρίς την χρήση χαπιών: Τα χάπια λειτουργούν, αλλά τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και έχουν παρενέργειες. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, χρησιμοποιήστε ένα φυσικό λιποδιαλυτικό.
  • Κάποια βασικά συμπληρώματα είναι χρήσιμα για “διατροφική ασφάλεια”, κάποια είναι αρκετά εύχρηστα, και μερικά μπορεί ακόμα και να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε την διαδικασία μείωσης του βάρους- για λίγο- αλλά όχι τόσο όσο η διαφήμιση σας κάνει να πιστεύετε. Ισορροπημένα συμπληρώματα που έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι αποτελεσματικά είναι υπεύθυνα μόνο για ένα μικρό ποσοστό των αποτελεσμάτων που σημειώνετε. Όταν κάποιοι σας λένε ότι τα συμπληρώματα σας βοηθάνε να πάτε το 99% των δυνατοτήτων σας στο 100%, τότε μπορεί να πρέπει να τους ακούσετε. Αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει ότι τα συμπληρώματα είναι απαραίτητα και δεν μπορείτε να φτάσετε τον στόχο σας χωρίς αυτά, να είστε προσεχτικοί: πιθανόν να προσπαθούν απλά να σας πουλήσουν κάτι.
  • Ένα καλό λιποδιαλυτικό προϊόν θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά φυσικά: Το τι τρώτε έχει σημασία. Υπάρχουν τροφές που μπορείτε να τρώτε για να κάψετε λίπος φυσικά.
Η προσπάθεια ελάττωσης βάρους μπορεί να είναι απογοητευτική και αγχωτική, αλλά μπορεί να γίνει εύκολη αν την κάνετε με τον σωστό τρόπο. Ασφαλές αδυνάτισμα σημαίνει να διατηρείτε την υγεία σας καθώς καίτε το λίπος, δεν σημαίνει να χάνετε κιλά γρήγορα; αυτό δεν έχει λειτουργήσει ποτέ και ούτε πρόκειται.


3 σχόλια:

  1. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! ψάχνω πολύ καιρό να βρω κάποια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας για την γυναίκα μου που θα την βοηθήσει και να αδυνατίσει!! είδα και τις 3 επιλογές που προσφέρεται και μαζί με το πρόγραμμα γυμναστικής πιστεύω θα βοηθήσει!!! ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω για απωλεια 8 κιλων περιπου ποσο καιρο χρηση των Phen375 χρειαζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα Κανελάκη28 Μαρτίου 2016 στις 8:32 μ.μ.

    Καλησπέρα Ιώνη. Είναι η μόνη ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί με σιγουριά, επειδή ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό οργανισμό. Από όσο έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα, είναι αναμενόμενη απώλεια 4 με 8 κιλών τον μήνα.

    Κάποιοι χάνουν πολλά περισσότερα, ενώ κάποιοι δυσκολεύονται λιγάκι. Σε γενικές γραμμές όμως, οι αριθμοί δείχνουν κάτι τέτοιο.

    Θα χρειαστείς δηλαδή 1 με 2 μπουκαλάκια Phen375, αφού το κάθε ένα κρατάει για 15 ημέρες. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...