Νέα Πολύ Ενδιαφέρουσα Ιστοσελίδα!

Πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Δημιουργός της είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από όλες τις σελίδες που έχω μέχρι τώρα δημοσιεύσει τα άρθρα μου και πραγματικά έχει φροντίσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Η ιστοσελίδα λέγεται ArxizoDiaita.gr και το σλόγκαν που επέλεξε ο Γιώργος Καρτάλιας (ο δημιουργός της) είναι «Σήμερα είναι Δευτέρα». Σκοπός του είναι να παρακινήσει τους αναγνώστες του να αλλάξουν τρόπο ζωής σήμερα, όχι αύριο.

Arxizodiaita.gr - Screenshot

Έχω προσωπική γνωριμία μαζί του και από όσα μου έχει αναφέρει σχετικά με την προσπάθεια του, κύριο μέλημα του είναι να δώσει κουράγιο σε όσους πασχίζουν να χάσουν βάρος χωρίς αποτέλεσμα. Σε όλους όσους ξεκινούν μια δίαιτα και την παρατούν στη μέση γιατί δεν έχουν την ψυχική δύναμη να συνεχίσουν.


Δεν θα γράψω πολλά. Σας προτείνω να κάνετε μια επίσκεψη στην σελίδα του και να αφήσετε και το σχόλιο σας. Βρίσκεται συνεχώς online και θα μπορέσετε να αποκομίσετε πολλά από την διαδικτυακή παρέα του.

 Μην ξεχάσετε να τον ακολουθήσετε και στην σελίδα του στο Facebook: ArxizoDiaita.gr
Έχει αναφέρει πολλές φορές ότι του αρέσουν τα σχόλια. Κάντε τη βόλτα σας από την σελίδα του και πείτε τη γνώμη σας. Καλή συνέχεια!2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ κυρία Κανελάκη για όσα γράφετε για εμένα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτή την ιστοσελίδα. Καλή συνέχεια να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα Κανελάκη17 Αυγούστου 2014 - 9:47 π.μ.

    Καλή αρχή και καλή επιτυχία εύχομαι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...