Νέα Από Το Diaita.Net.Gr - Φόρουμ - Δίαιτα, Διατροφή, Αδυνάτισμα

To νέο φόρουμ με θέμα τη δίαιτα και τη διατροφή έχει αρχίσει και κερδίζει το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Αυτό μπορεί να φανεί εύκολα, αν παρατηρήσει κανείς τις επισκέψεις που αναφέρονται δίπλα από κάθε δημοσίευση.

Όσοι δεν έχετε γίνει ακόμα μέλη της παρέας μας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι γιορτές τελείωσαν και σιγά σιγά οι συζητήσεις μας αρχίζουν να γίνονται συχνότερες.

Η εγγραφή στο νέο φόρουμ γίνεται εδώ:
Εγγραφή στο Diaita.Net.Gr


Αξίζει να σημειώσω ότι περισσότερη κίνηση έχουν τα άρθρα σχετικά με τη δίαιτα και τη διατροφή. Είναι ένας χώρος που τα μέλη του φόρουμ δημοσιεύουν διάφορα άρθρα που βρήκαν στο διαδίκτυο και θεωρούν ότι μπορεί να ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους. Κάποιοι μάλιστα τόλμησαν να γράψουν τα δικά τους.

Στο Diaita.Net.Gr είμαστε μια ευχάριστη παρέα και μας αρέσουν οι πρωτοβουλίες των μελών.

Το άρθρο με τις περισσότερες προβολές είναι το «Τροφές Που Καίνε Λίπος», το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι το έγραψε το μέλος που βραβεύτηκε ως “Top Poster” τον προηγούμενο μήνα.

Υπάρχει επίσης και η κατηγορία «Ψυχολογία» όπου κάποια μέλη θέλησαν να δεσμευτούν σχετικά με το πρόγραμμα που θέλουν να ακολουθήσουν και να μας ενημερώνουν σχετικά με την πορεία της δίαιτας τους. Εμείς φροντίζουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές και δεν χάνουμε ευκαιρία να μαλώσουμε ή να συγχαρούμε κάποια φίλη μας, όταν μας εμπιστεύεται την καθημερινότητα της.

Ελάτε να γίνουμε περισσότεροι. Θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, όχι μόνο σε θέματα που αφορούν τη δίαιτα και το αδυνάτισμα, αλλά και σε ό,τι θέλει ο καθένας να μοιραστεί μαζί μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...