Πώς Θα Χάσετε Κιλά Τρώγοντας;

Πώς Θα Χάσετε Κιλά Τρώγοντας
Το αδυνάτισμα είναι θέμα αλλαγών στον τρόπο ζωής μας, αλλαγών που μπορούν να διαρκέσουν για μια ζωή. Το να καταφεύγετε σε απίστευτα εντατικές δίαιτες ή σε εντονότατη άσκηση δεν είναι η απάντηση. Κανείς δεν μπορεί να διατηρηθεί έτσι για πολύ καιρό, με γενικό αποτέλεσμα την επιστροφή των κιλών ξανά. Το να γνωρίζετε πώς να τρώτε ώστε να αδυνατίσετε είναι το κλειδί της επιτυχίας. Δε χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία για να αγοράσετε έτοιμα φαγητά διαίτης, ή για μία πανάκριβη συνδρομή σε γυμναστήριο. Το πετυχημένο αδυνάτισμα μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, κάνοντας συνετές επιλογές. Έχοντας σωστή κατανόηση της υγιεινής διατροφής και της χρήσης τροφών που καίνε το λίπος, θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για να γνωρίζετε πως να αδυνατίσετε τρώγοντας, είναι ο έλεγχος των μερίδων και του αριθμού των γευμάτων. Μια αποτελεσματική μέθοδος είναι η χρήση μικρότερων πιάτων, όπως ένα πιάτο γλυκού ή μια σαλτσιέρα. Γεμίζοντας ένα πιάτο αυτού του μεγέθους, η μερίδα σας θα είναι πιο λογική και θα βοηθά να περιορίσετε τις θερμίδες. Το να τρώτε 5 μικρότερα γεύματα την ημέρα αντί για 3 μεγάλα είναι επίσης αποτελεσματικό. Θα πρέπει να μάθετε να τρώτε όταν πεινάτε, και να μην περιορίζεστε από τις συμβατικές ώρες φαγητού που έχουν όλοι, όσο αυτό είναι δυνατό. Εάν το ωράριο εργασίας σας περιορίζει τις ώρες που μπορείτε να φάτε, μικρότερες ποσότητες σε μικρότερα πιάτα μπορούν να βοηθήσουν.



Το αδυνάτισμα τρώγοντας, εκτός από τη χρήση μικρότερων πιάτων, περιλαμβάνει και την επιλογή των σωστών τροφών. Το νερό είναι απαραίτητο για να διατηρείστε ενυδατωμένος, και να παραμένει ο μεταβολισμός σας σε υψηλά επίπεδα. Θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή σε υγρά, σε αντικατάσταση χυμών με ζάχαρη ή αναψυκτικών. Εάν προτιμάτε τα αναψυκτικά, περιοριστείτε σε ένα την ημέρα σε μικρότερο ποτήρι, αλλά αποφύγετε τα αναψυκτικά διαίτης, καθώς έχουν την τάση να προκαλούν την επιστροφή των κιλών. Ένα ποτήρι κρασί το βράδυ, έχει αποδειχτεί ότι βοηθά στη διατήρηση χαμηλού βάρους και είναι και χαλαρωτικό. Τα γαλακτοκομικά που είναι χαμηλά σε λιπαρά, όπως το γιαούρτι και το γάλα, βοηθούν επίσης στο αδυνάτισμα, προσφέροντάς σας και ασβέστιο. Μικρές ποσότητες ξηρών καρπών, ψάρι και μικ΄ρες ποσότητες κρέατος περιλαμβάνονται επίσης στις περισσότερες δίαιτες που έχουν αποτέλεσμα, και προσφέρουν πρωτεΐνες για το χτίσιμο μυών. Δε θα πρέπει να αποκλείσετε εντελώς τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Το σώμα χρειάζεται μέτριες ποσότητες και από τα 2.

Τα φρούτα και τα λαχανικά, με έμφαση στα λαχανικά, είναι υποχρεωτικά όσον αφορά τη δίαιτα που σας επιτρέπει να αδυνατίζετε τρώγοντας. Τα φρέσκα αυτά προϊόντα, έχουν απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, προσφέρουν ίνες, και είναι επίσης χορταστικά. Αποτελούν ιδανικά σνακ και μπορούν να συμπληρώσουν οποιοδήποτε γεύμα, προσφέροντας στο σώμα ότι χρειάζεται για την καλύτερη πηγή ενέργειας. Αντικαθιστώντας τα επιδόρπια που είναι πλούσια σε θερμίδες με φρέσκα φρούτα και λίγη σαντιγί light, ή ένα smoothie γιαουρτιού όταν επιθυμείτε κάτι γλυκό, θα μπορέσετε να χάσετε αυτά τα επιπλέον κιλά.

Τέλος, το αδυνάτισμα τρώγοντας συνοψίζεται στο μέτρο. Τρώγοντας τα αγαπημένα σας φαγητά σε μικρότερες ποσότητες, ισορροπημένα με υγιεινές επιλογές και αφοσίωση σε τακτική άσκηση, είναι βέβαιο ότι οι στόχοι σας για αδυνάτισμα θα γίνουν εφικτοί. Δεν υπάρχει λόγος να ξεχάσετε εντελώς τα επιδόρπια ή τα πατατάκια. Το να τα τρώτε μερικές φορές την εβδομάδα, ενθυμούμενοι τον κανόνα για μικρότερες μερίδες, θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες σας για κάποια σνακ. Είναι ευκολότερο να παραμείνετε προσηλωμένοι, εάν υπάρχει κάποια περιστασιακή ανταμοιβή. Το να αδυνατίσετε τρώγοντας είναι απλό. Επιλέγοντας συνειδητά και σωστά, αυτά τα παλιά ρούχα θα σας μπουν ξανά, και θα είναι η ώρα να νιώσετε καλύτερα από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...