3 Συμβουλές Για Να Ξεκινήσετε Μια Αποτελεσματική Δίαιτα

3 Συμβουλές Για Να Ξεκινήσετε Μια Αποτελεσματική Δίαιτα
Θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα; Προσπαθείτε να καταλάβετε πώς θα το κάνετε ώστε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας έχουν κάνει δίαιτα τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Οι περισσότεροι μάλιστα από εμάς έχουμε υπερφορτώσει το μυαλό μας με παράξενες δίαιτες, συμπληρώματα, κόλπα, μυστικά κλπ.

Πώς θα μπορέσετε λοιπόν να κάνετε μια δίαιτα που να έχει αποτελέσματα; Διαβάστε τις τρεις συμβουλές μου και πάρτε τη μεγάλη απόφαση:


#1  Αφήστε Πίσω Το Παρελθόν


Ίσως έχετε δοκιμάσει δεκάδες διαφορετικές δίαιτες, συμπληρώματα διατροφής και προγράμματα αδυνατίσματος. Πολύ πιθανό είναι μάλιστα να αρρωσταίνετε και μόνο στο άκουσμα της λέξης «δίαιτα». Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο αυτό. Λίγο πολύ όλοι μας κουβαλήσαμε το βαρύ φορτίο του αδυνατίσματος κάποια στιγμή. Αν όμως θέλετε να κάνετε την αρχή στο χάσιμο βάρους με αποτέλεσμα, τότε ήρθε η ώρα να αφήσετε αυτό το φορτίο κάτω και να προχωρήσετε.

Ξεχάστε το παρελθόν. Ξεκινήστε κάτι καινούριο. Κάτι φρέσκο. Έχετε μάθει αρκετά από όσα περάσατε και τώρα ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε κάτι από την αρχή και να αφοσιωθείτε σε αυτό. Αν συνεχίσετε να κουβαλάτε το παρελθόν μαζί σας, αυτό θα σας τραβήξει πάλι πίσω και δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε και να φτάσετε στον στόχο σας.

#2  Συγκεντρωθείτε στο να αποκτήσετε ΝΕΕΣ συνήθειες – Μην σταματάτε τις παλιές


Ένα βασικό σημείο στην ανθρώπινη ψυχολογία είναι ότι όταν επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κάπου, αυτό μας γοητεύει κάποια στιγμή. Αντί δηλαδή να προσπαθείτε να αποφύγετε τροφές ή συνήθειες που παχαίνουν, συγκεντρωθείτε αντίστοιχα φαγητά και δραστηριότητες που σας αδυνατίζουν.

Παράδειγμα διατροφής: Αντί να σκεφτόσαστε συνεχώς ότι πρέπει να αποφύγετε τις σοκολάτες ή τα πατατάκια, συγκεντρωθείτε στο ότι μπορείτε να απολαμβάνετε ελεύθερα ένα άπαχο γιαούρτι με φρέσκα βατόμουρα.

Παράδειγμα συνηθειών: Αντί να προσπαθείτε να μην τρώτε πολύ, προσπαθήστε να αποκτήσετε νέες συνήθειες, όπως το να πίνετε περισσότερο νερό από πριν στη διάρκεια της ημέρας σας.

Δεν είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε συνήθειες, αλλά αν προσπαθήσετε λίγο, ούτε που θα καταλάβετε πώς το καταφέρατε. Σε βάθος χρόνου θα έχετε αλλάξει τη ζωή σας και θα αποτελέσματα της διατροφής σας θα είναι εμφανή στο σώμα σας.

#3  Πειραματιστείτε Με Νέες Ιδέες Στο Αδυνάτισμα


Τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν. Οι εποχές αλλάζουν. Αυτό που είχε αποτέλεσμα στο παρελθόν ίσως να μην λειτουργεί στο μέλλον. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές δίαιτες και επιλογές σχετικά με το αδυνάτισμα στην εποχή μας. Να έχετε ανοιχτό μυαλό και να μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο αν θέλετε πραγματικά να χάσετε βάρος.

Μπορεί να σας χρειάζεται το σωστό συμπλήρωμα αδυνατίσματος. Μπορεί να μην έχετε βρει αυτό που θα λειτουργήσει στο σώμα σας. Ίσως μια εγγραφή σε ένα τμήμα μοντέρνας γυμναστικής να σας βοηθήσει να διώξετε το άγχος και να χαλαρώσετε ενώ θα χάνετε βάρος. Σίγουρα αν κοιτάξετε μπροστά και συνεχίσετε να ερευνάτε το θέμα «αδυνάτισμα» θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Μην περιορίζετε τις επιλογές σας. Ανοίξτε το μυαλό σας και συνεχίστε να πειραματίζεστε. Αν κάνετε ασφαλείς επιλογές, μόνο θετικά μπορούν να είναι τα αποτελέσματα σας. Ακόμα και αν δεν χάσετε βάρος, θα έχετε αποκτήσει κάποιες γνώσεις παραπάνω και σίγουρα θα έχετε προσφέρει κάτι στην γενικότερη υγεία σας.

Αυτές είναι λοιπόν οι τρεις συμβουλές μου. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το πρόγραμμα σας και θα έχετε επιτυχία. Αφήστε πίσω το παρελθόν και κάντε μια νέα αρχή. Συγκεντρωθείτε στον προορισμό σας. Ξεχάστε το που βρισκόσασταν μέχρι τώρα. Δοκιμάστε επίσης κάποιες νέες μεθόδους αδυνατίσματος και σίγουρα θα μπορέσετε να χάσετε βάρος. Δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά, αρκεί να το αντιμετωπίστε σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...